C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     

ÀREA D'ESPORTS

L'esport i l'activitat física tenen múltiples dimensions: pràctica saludable, lleure i recreació, competició, educació en valors, dinamització de les societats o millora de la qualitat de vida, entre d'altres aspectes.

Des de l'àrea municipal d'Esports, i gràcies a la diversitat d’instal·lacions, clubs i entitats esportives existents al nostre municipi, oferim un ventall força complet de possibilitats de pràctica esportiva en el qual tenen cabuda tots i cada un d'aquests aspectes que dèiem.

Tanmateix, com a responsables de l'esport municipal, tenim una idea clara de quina ha de ser la nostra principal línia de treball per atendre el major nombre possible de ciutadans, i és: “Esport per a tothom”.

Per açò, el nostre principal esforç en aquests anys se centrarà en les instal·lacions esportives municipals, tant en la construcció de nous espais, com, sobretot, en el manteniment i la millora de les instal·lacions que ja hi ha.

Aquesta aposta per millorar la xarxa d’instal·lacions esportives municipals va acompanyada de la nostra oferta de programes d'activitats, activitats que es desenvolupen tant en les mateixes instal·lacions com en altres espais urbans, i amb la qual oferta completam aquest ventall amb què volem donar resposta a tota la demanda ciutadana.

Però a més, la nostra preocupació no se centra exclusivament en les persones que ja practiquen esport, sinó que també tenim en compte totes aquelles altres que encara no s’han decidit per cap tipus d'activitat física.

Per tal d’ajudar-hi, hem obert una línia de treball que posa en relleu tots els valors intrínsecs a la pràctica esportiva i fomentar així una presa de consciència col·lectiva dels múltiples beneficis de l'activitat física, cercant, en definitiva, que se’n faci una pràctica més estesa, la qual cosa ha de suposar una millor qualitat de vida i una societat més participativa, oberta i saludable.

El nostre objectiu, per tant, és aconseguir un “Esport per a tothom” que suposi “Més esport, més salut”.Regidoria d'Esports
 

C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries