C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Campanya pa d'aquí Pa d'aquí, forn i tradició 23/05/2017

Campanya "pa d'aquí" que premia al Forn de Sa Plaça i de Can Pons per l'elaboració pròpia de productes.

 

Pa d'aquí, forn i tradició

Campanya pa d'aquíDes de l'IDI - Institut d'Innovació Empresarial de les Illes Balears i amb col·laboració de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears s'ha realitzat una campanya per tal de posar en valor la qualitat del pa i els forns tradicionals.
El sector de forners i pastissers de les Illes Balears ha canviat molt els darrers deu anys. La incorporació de la tecnologia del fred ha comportat alguns avantatges, però també ha facilitat la proliferació de punts de venda d'aquests productes congelats. Els professionals del sector forners i pastissers es defensen amb productes de qualitat i un servei directe al públic.
L'intrusisme i la competència deslleial existeixen, de manera que actualment la venda de pa no és en absolut exclusiva dels forns.

Per això s'ha posat en marxa una campanya per afavorir els forns de tota la vida amb producció pròpia i proporcionar una marca per certificar aquests tipus de forn.

A Es Mercadal, el Forn de Sa Plaça i Can Pons han estat reconeguts i els hi han obsequiat amb el distintiu d'elaboració pròpia del producte i amb bosses de paper i de cotó.

 
 
 
 


Enllaç web IDI      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries