C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO

CLUBS I ENTITATS ESPORTIVES


 
Logo CLUB DE GOLF SON PARC

El Club de Golf Son Parc és una entitat sense ànim de lucre que té més de 25 anys d'antiguitat; en l'actualitat en participen uns 300 socis.

 

Foto ESCOLETA DE TIR AMB ARC DES MERCADAL

Diversos socis, amb ganes de donar a conèixer aquest esport, l’any 2008 van promoure la creació de l'escola des Mercadal.

 

Foto CLUB NÀUTIC FORNELLS

El Club Nàutic de Fornells és una entitat esportiva dedicada al foment de la vela amb gairebé 40 anys d'existència, situada en l'incomparable marc de la badia de Fornells a l’illa de Menorca.

 

Foto CLUB PETANCA ES MERCADAL

La data de fundació del club va ser el 02/07/2003 i la d'aprovació dels estatuts, el 17/03/2004.

 

Logo SOCIETAT DE PERDIGOTERS DE MENORCA

Quan l´any 1986 corria el rumor de la possible prohibició de la caça amb reclam de la perdiu a Espanya, un grup d´aficionats d´aquesta modalitat de caça es va posar en contacte amb l’Associació de Caçadors de Perdiu amb Reclam de Mallorca per mirar d’associar-s´hi.

 

Foto CLUB PISCINA MERCADAL

El Club Piscina es Mercadal, amb ja més de 20 anys d’antiguitat, ofereix diverses activitats per a tota mena de gent: fillets, adults i gent gran.

Les diferents activitats promogudes pel club s'ofereixen durant l'època estival, entre el 15 de juny i el 15 de setembre, període en el qual la piscina roman oberta.

 


SOCIETAT DE CAÇADORS

Aquesta societat va ser fundada el 20 de maig de 1962. La primera directiva va tenir com a president Pedro Pons Vinent (“en Perico de sa Cavalleria”) i com a secretari, Antoni Villalonga Pons (“en Toni es sucrer”).

L´any 1969 es formà una nova directiva integrada per:
President: Miquel Gomila Sintes (“en Miquel es mariscal”)
Secretari: Joan Pons Mercadal (“en Nito es carnisser”)
Tresorer: Joan Pons Palliser (“en Joan de Binialmaia”)
Vocal: Joan Melià Florit (“en Joan s´arader”)

A partir de 1984 comença una nova directiva presidida per Lorenzo Salom Villa, que segueix sent-ne l´actual president després d´haver estat elegit diverses vegades.

 

Foto GRUP CANÍ ES MERCADAL

L'ensinistrament de cans esdevé necessitat per a tothom qui convisqui amb un animal d’aquests. Però convé saber que també
pot arribar a convertir-se en un art, una passió compartida avui en dia per milions de persones arreu del món.

 

Foto CLUB D'ESCACS PENYA ALFIL

El club d'Escacs Penya Alfil va ser fundat l'any 1957 amb l'objectiu de fomentar el coneixement i la pràctica de l’esport dels escacs i, al mateix temps, participar en les competicions insulars que se celebren cada temporada a Menorca. Els socis fundadors van ser el metge Jaume Borràs Mercadal, el farmacèutic Antoni Moll Roselló i Ricardo Garrober Freixas. També mereixen ser destacats, per la seva trajectòria, els jugadors Josep Pons Moll i Joan Florit Febrer. Com a fites històriques podem mencionar la consecució del campionat de Menorca per equips l'any 1981, i Josep A. Villalonga Vadell, el nostre jugador més destacat, que va ser campió individual de Menorca els anys 1987, 1990 i 1994. També va ser campió individual de Balears l'any 1987.

 

Foto CLUB TENIS MERCADAL

El Club Tenis Mercadal va ser fundat a principis dels anys setanta per un grup de joves mercadalencs que, havent-se iniciat en la pràctica d´aquest esport, van apostar per introduir-lo en la vida esportiva local.
Entre aquests joves fundadors hi havia Sito Servera, Pere Pons, Gabriel Servera, Enrique Cardona i Juan Moll.

 


 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries