C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Foto SALA MULTIFUNCIONAL

A més de la gran polivalència del Recinte Firal, es Mercadal disposa d’un espai excepcional per a l’activitat cultural, la Sala Multifuncional.

Les més de 250 places, la mobilitat de les grades, les possibilitats d’un recinte adaptable a diferents esdeveniments, fan que una sala polivalent com és aquesta atregui gran nombre d’espectacles, a més de posar a disposició d’entitats i col·lectius un espai per a jornades, conferències, congressos, etc.

 

SALA MULTIFUNCIONAL

Foto La Sala Multifuncional és un edifici municipal dissenyat de manera pràctica i funcional, i destinat principalment a la realització d’activitats culturals de diversa mena (concerts, teatre, dansa…), però també s’ha especialitzat a oferir a l’illa un espai polivalent que permet dur-hi a terme tot un ventall d’activitats o esdeveniments de formació o divulgació de caràcter insular, des de conferències, jornades, congressos…
La seva polivalència i ubicació al centre de l’illa fan que hagi adquirit una activitat molt intensa durant tot l’any, amb una mitjana de quatre activitats setmanals i una assistència que arriba als 25.000 usuaris l’any.

La gestió actualment és directa; l’Ajuntament participa de maneres diferents en l’organització de les diverses activitats, sempre donant preferència a les entitats municipals i a les activitats pròpies. Però, segons la disponibilitat, se cedeix o es lloga l’espai a entitats o empreses de tota l’illa que així ho sol·licitin i prèvia reserva.
Ubicació:
Avinguda del Metge Camps, n/núm
07740 Es Mercadal
Serveis:
- Concerts
- Teatre i dansa
- Conferències
- Jornades
- Convencions i congressos
- Etc.
Contacte:
Josep Pons Fullana
Telèfon: 971375300
@/electrònica: esmercadal.cultura@gmail.com
Horari d'atenció al públic:
Matins: de 9 a 13 h.
 
 
 
 
 
 
 


Plànol -1       
Plànol 0      
Plànol 1      
Plànol 2      
Plànol L      
F Tècnica      
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries