C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Foto ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

Des del curs 2002-03, l’Escola Municipal de Música i Dansa des Mercadal forma part de la xarxa d’escoles reconegudes de les Illes Balears. Açò vol dir que té un pla d’estudis revisat per la Conselleria d’Educació i coordinat per un projecte educatiu en què s’especifiquen els continguts i els objectius de cada curs i nivell. S’ha de tenir en compte que cada nou curs aquest projecte educatiu es revisa i es completa per adaptar-lo a les necessitats del centre, millorant així la qualitat de l’ensenyament musical.

 

ESCOLA DE MÚSICA I DANSA

Foto Des del curs 2002-03, l’Escola Municipal de Música i Dansa des Mercadal forma part de la xarxa d’escoles reconegudes de les Illes Balears. Açò vol dir que té un pla d’estudis revisat per la Conselleria d’Educació i coordinat per un projecte educatiu en què s’especifiquen els continguts i els objectius de cada curs i nivell. S’ha de tenir en compte que cada nou curs aquest projecte educatiu es revisa i es completa per adaptar-lo a les necessitats del centre, millorant així la qualitat de l’ensenyament musical.

L’Escola de Música es planteja dos grans objectius:
- La formació integral de l’alumne, tant com a experiència personal i social, com també professional.
- Atendre una considerable diversitat de persones d’edats, nivells i interessos molt diversos, sense rebutjar mai cap manifestació musical ni estil de dansa.

Així mateix, el centre s’esforça a adaptar les seves activitats i metodologies a les característiques individuals de l’alumnat a fi d’aconseguir un aprenentatge significatiu i eficaç. Tenint en compte que els objectius generals estan establerts oficialment, el centre mira d’ensenyar-los adaptant-se a l’alumnat, de manera que sigui possible assolir aquests objectius per camins diferents, tant en la forma com en la durada.
Ubicació:
C. Llevant, 9 des Mercadal

Amb l’objectiu de contribuir a la dinamització de l’àmbit musical i cultural de tot el municipi, l’Escola té establerta una extensió a la població de Fornells.
Serveis:
A l’Escola de Música i Dansa des Mercadal s’imparteix el grau elemental no reglat i també s’ha confeccionat un pla d’estudis per als alumnes a partir de tres anys, amb la idea que tot el que absorbeixen, experimenten i aprenen en aquestes edats formarà part de la seva personalitat en el futur. Des de l’Escola, creiem fermament que la música incideix de manera directa i positiva en els aspectes motors (el cos), cognitius (la ment) i emocionals (el cor) d’una persona, els tres pilars sobre els quals es fonamenta la personalitat de l’ésser humà.

Per altra banda, els alumnes que han finalitzat el grau elemental poden també continuar els seus estudis al nostre centre, seguint amb l’aprenentatge de l’instrument. L’Escola acull així mateix aquells alumnes que, a partir d’una certa edat, volen aprendre un instrument de forma desinteressada, sense tenir l’obligació de seguir un ensenyament reglat i acadèmic.

Des del curs 2004-05, la dansa forma part de l’oferta educativa de l’Escola. Es va introduir aquesta especialitat pel fet que tant la dansa com la música són disciplines que fomenten la creativitat, el coneixement corporal i rítmic, la interpretació, etc. La combinació, per tant, de les dues matèries potencia encara més la formació integral de l’alumne, un dels objectius principals de l’Escola.
Contacte:
Telèfon: 971 944 543 i 971 944 544
Horari d'atenció al públic:
 
 
 
 


C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries