C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Logo XERRA I XALA

Xerra i Xala és la revista d'informació local que es publica as Mercadal. Amb una periodicitat trimestral, surt al carrer als mesos de gener, abril, juliol i octubre. Actualment té una tirada d'entre 600 i 700 exemplars per número i arriba a més de 320 subscriptors.

Podeu contactar amb l'equip de redacció a l'adreça xerraixala@gmail.com o al carrer de Lepant, 17.

 

XERRA I XALA

Logo Xerra i Xala és la revista d’informació local que es publica as Mercadal. Fundada el 1996, és de periodicitat trimestral i té una tirada d’entre 600 i 700 exemplars.

Es distribueix per subscripció i per venda a les llibreries des Mercadal. Compta amb més de 320 subscriptors.

Xerra i Xala tracta temes d’actualitat local, història, cultura, oci, viatges, esports i, en general, qualsevol tema referit al poble.

Aquesta publicació va néixer per l’interès de diferents entitats i particulars del poble a editar una publicació que fos independent i que reflectís els esdeveniments i les inquietuds del municipi.

La revista surt al carrer al mes de gener, per Sant Antoni; al mes d'abril, pel Dia del Llibre; al juliol, per Sant Martí; i a l'octubre, pel Pilar.

De la seva fundació ençà, Xerra i Xala pertany a l’Associació de la Premsa Local de Menorca (APLM), entitat que treballa per la difusió i el reconeixement dels mitjans de comunicació locals. D'entre les activitats que organitza l'APLM, en destaca la Diada de la Premsa.

Des que en va sortir al carrer el primer número al mes d’abril de 1996, Xerra i Xala ha volgut esdevenir una tribuna per tractar-hi temes d'interès local i que sovint no troben repercussió en d'altres espais.

A més de la publicació de la revista, l’entitat organitza diferents activitats culturals al municipi.
Ubicació:
Carrer Lepanto 17
07740 - Es Mercadal
Serveis:
Revista d'informació local de periodicitat trimestral.
Contacte:
Podeu contactar amb l'equip de redacció a xerraixala@gmail.com, per la bústia del carrer Lepant, 17, i també a la biblioteca.
Horari d'atenció al públic:
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries