C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
FOTO SERVEI D'ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

El Servei Municipal d’Atenció a les Famílies és un servei per a totes les famílies del municipi que en algun moment de la seva vida han de menester assessorament per afrontar certes dificultats o situacions que provoquen un grau determinat de malestar.

L'objectiu d'aquest servei és afavorir el benestar de la família i les seves relacions amb l’entorn, així com prevenir que les petites dificultats del dia a dia famíliar puguin esdevenir un problema més greu.

 

SERVEI D'ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

FOTO El Servei Municipal d’Atenció a les Famílies és un servei per a totes les famílies del municipi que en algun moment de la seva vida han de menester assessorament per afrontar certes dificultats o situacions que provoquen un grau determinat de malestar.

L'objectiu d'aquest servei és afavorir el benestar de la família i les seves relacions amb l’entorn, així com prevenir que les petites dificultats del dia a dia famíliar puguin esdevenir un problema més greu.
Ubicació:
Unitat sanitària des Mercadal
C/ Metge Camps, núm. 20 1r pis
Serveis:
Familiars

- ORIENTACIÓ: intervencions breus basades en l’oferta d’informació i de mesures, el reforç d’habilitats educatives, el suport en la pràctica diària per poder dur a terme les tasques bàsiques, etc., a fi d’evitar que situacions familiars de dificultat o crisi acabin convertint-se en situacions més problemàtiques o de major risc.

- MEDIACIÓ: intervencions que ajudin la família a resoldre els seus conflictes de forma positiva i afavorir que les parts arribin a solucions de consens i a l’assumpció de compromisos de forma autònoma. Es pot intervenir en diferents tipus de conflictes intrafamiliars derivats de dificultats de comunicació entre diferents membres de la família, conflictes entre pares i fills adolescents, discrepàncies entre generacions, dificultats en l’organització familiar…

- INTERVENCIÓ TERAPÈUTICA: intervencions que requereixen un abordatge més profund davant situacions familiars que necessiten més de tres entrevistes, en què cal ampliar el focus de visió per tal de possibilitar que la família trobi una nova manera de veure i de resoldre les dificultats de relació entre els seus membres.

Grupals

- Organització d’accions preventives i educatives dirigides a grups de pares i mares, a fillets/filletes i adolescents amb la finalitat de compartir i transmetre informació, fomentar canvis d’actituds i reforçar habilitats en aspectes relacionats amb les funcions de la família i el seu desenvolupament evolutiu.

Comunitàries

- Organització d’activitats que es realitzen dins la comunitat des dels Serveis Socials comunitaris o en coordinació amb altres organismes i institucions, que poden ser transversals, que tenen com a tema central la família i fomenten la participació activa de la ciutadania: jornades, trobades, fòrums de debat…
Contacte:
S'ha de demanar cita trucant als telèfons: 971.37.55.42 o 608.453.781

Per a més informació
@/electrònica: serveis-socials@esmercadal.es
Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i els dimarts de 15h a 17h


En tots els casos, sempre amb cita prèvia.
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries