C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Recinte RECINTE FIRAL

El Recinte Firal s’ubica a les antigues casernes d'artilleria des Mercadal. A dia d'avui, aquestes instal·lacions tenen un prestigi merescut, a més de constituir part del centre d'activitats firals de l'illa, per la qual cosa s’han guanyat el reconeixement de tota la societat menorquina.

 

RECINTE FIRAL

Recinte El Recinte Firal s’ubica a les antigues casernes d'artilleria des Mercadal. A dia d'avui, aquestes instal·lacions tenen un prestigi merescut, a més de constituir part del centre d'activitats firals de l'illa, per la qual cosa s’han guanyat el reconeixement de tota la societat menorquina.

Dins el Recinte Firal també hi trobam el Centre Artesanal de Menorca, les dependències de la Policia Local des Mercadal, l'IBANAT...

Per dins aquest recinte s’hi distribueixen diverses naus. Just devora l'entrada hi ha la del Centre Artesanal. Al bell mig hi ha les dues naus principals, que, conjuntament amb el pati interior que enclouen, són els espais utilitzats per a la celebració i l’organització de tot tipus d'activitats firals.
Més endavant, i paral·lelament a la carretera general, hi ha un tercer local, que acull l'arxiu municipal i les dependències de la Policia Local.
I hi ha encara un gran cobert que, al costat d'una esplanada també gran, habiliten el Recinte perquè hi puguin tenir lloc esdeveniments a l'aire lliure.

En l'actualitat i atès el gran nombre d'esdeveniments que s’hi duen a terme durant tot l'any, l'Ajuntament està habilitant una quarta nau per ampliar els metres quadrats d'exposició.
Ubicació:
Carretera Es Mercadal - Es Migjorn Gran, S/N
07740 Es Mercadal
Serveis:
- Lloguer naus per a fires i esdeveniments
- Lloguer de naus per a ús particular, sota certes circumstàncies
- Exposicions
Contacte:
Recinte Firal
971 375 002 - Ext.13
general@esmercadal.es
Horari d'atenció al públic:
 
 
 
 
 


C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries