C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
FOTO INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ

Representa el servei bàsic d'atenció social primària. Es defineix com un conjunt de mesures que faciliten al ciutadà i a la comunitat en general el coneixement i l’accés als recursos socials en una relació d'ajuda professional a fi de garantir els seus drets socials, a la vegada que constitueix un instrument dinàmic i eficaç per a la planificació.

Es configura com la "porta d'entrada" per als diferents recursos del nostre sistema de serveis socials i per a l'orientació i la derivació cap a les prestacions i recursos d'altres sistemes de protecció social.

 

INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ

FOTO Representa el servei bàsic d'atenció social primària. Es defineix com un conjunt de mesures que faciliten al ciutadà i a la comunitat en general el coneixement i l’accés als recursos socials en una relació d'ajuda professional a fi de garantir els seus drets socials, a la vegada que constitueix un instrument dinàmic i eficaç per a la planificació.

Es configura com la "porta d'entrada" per als diferents recursos del nostre sistema de serveis socials i per a l'orientació i la derivació cap a les prestacions i recursos d'altres sistemes de protecció social.
Ubicació:
Unitat sanitària des Mercadal
C/ Metge Camps, núm. 20, 1r pis
07740 Es Mercadal
Serveis:
Programa d'informació i orientació

* Informació sobre els drets i recursos existents en la comunitat. Consisteix en una informació tècnica i professional sobre la possibilitat d'accés a qualsevol recurs del sistema de serveis socials i d'altres sistemes de protecció social.

* Orientació: acompanya la informació i garanteix no només poder-ne disposar sinó també la capacitat d'utilitzar-la adequadament.

* Assessorament: suposa una orientació més prolongada en el temps i un procés d'acompanyament en la resolució dels problemes. Es dirigeix a l'optimització dels recursos del subjecte i a la millor utilització dels recursos del medi.

* Valoració: implica prestar atenció tant a la informació que proporciona el demandant com als recursos dels quals es pugui disposar en el context de la demanda.

* Emissió d'informes socials, generalment per a altres entitats o institucions. És un document únic i específic de la professió del diplomat en Treball Social, en el qual per escrit s'informa d'un dictamen professional i es valora tècnicament una situació.

* Tramitació administrativa i gestió de documents, principalment per a l'accés a recursos del mateix sistema de serveis socials.

* Derivació a dispositius o recursos del sistema de serveis socials o d'altres sistemes de protecció social (INSS, sistema educatiu, IB-salut, etc.), quan la problemàtica o demanda no pot ser abordada pel mateixi Centre de Serveis Socials.
Contacte:
S'ha de demanar cita trucant als telèfons: 971.37.55.42 o 608.453.781.

@/electrònica: serveis-socials@esmercadal.es
Horari d'atenció al públic:
De dilluns a divendres de 9h a 14h i els dimarts de 15h a 17h

Sempre amb cita prèvia.
 
C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries