C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal - Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76   
     

       
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LOGO
     
Imatge “Ajuda’ns a ajudar” 2021: 15/11/2021

Es Mercadal i Fornells inicien la campanya de recollida d’aliments i productes de primera necessitat.

 

“Ajuda’ns a ajudar” 2021:

ImatgeEs Mercadal i Fornells inicien la campanya de recollida d’aliments i productes de primera necessitat. “Ajuda’ns a ajudar” torna amb més impuls. L’Ajuntament des Mercadal, Creu Roja des Mercadal i les parròquies de Sant Martí des Mercadal i de Sant Antoni Abat de Fornells comencen dia 15 de novembre la recollida anual d’aliments, productes bàsics i de Nadal per completar les donacions a les famílies més necessitades del municipi.

Per segon any, es compta amb la col·laboració de Biosport, les escoles del municipi i el supermercat des Mercadal. Es demana a tota la població des Mercadal i Fornells col·laborar en la campanya, que finalitzarà dia 24 de desembre. Durant aquest mes es realitzarà la recollida i preparació dels lots per repartir les dates de Nadal.

El projecte de donació d’aliments està en marxa durant tot l’any. S’agraeixen les aportacions puntuals de particulars i entitats de tot tipus, que són molt ben rebudes i de molta ajuda en aquestes dates tan assenyalades. Aquestes aportacions marquen un punt d’inflexió en la recollida i és per això que demanam a la població la seva col·laboració perquè ajudi a ajudar i perquè aporti els productes que més necessitam per tal de completar els lots de manera pràctica i coherent. Les persones que vulguin fer les seves donacions podran deixar-les al supermercat des Mercadal, que disposarà de carros per a aquest efecte, així com també a l’Ajuntament, a les parròquies des Mercadal i Fornells, a la seu de Creu Roja des Mercadal, al poliesportiu des Mercadal i a les escoles des Mercadal i Fornells.

La Regidoria de Benestar Social agraeix la coordinació de totes les entitats i la col·laboració de les empreses i particulars per fer possible aquesta campanya un any més.


 

Es Mercadal, 15 de novembre de 2021

 
 
 
 
 


C/ Major, 16 - 07740 Es Mercadal
Tf/ 971 37 50 02 - Fax: 971 37 55 76
general@esmercadal.es

       
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS
Ajuntament de Ferreries